maanantaina, tammikuuta 29

Viikko 4

Maanantai: Ekalla tunnilla oli viikon avaus ja kirjallisuutta, luimme Narniaa. Tokalla oli matikkaa, tt:stä. Kolmanneksi vikalla tunnilla oli englantia kpl.8. Vikoilla tunneilla oli pojilla puukässää ja tytöillä rättikässää.

Tiistai: Ekallla tunnilla oli ruotsia. Rúotsin tunnilla oli sanakoe. Ulkona oli -19*c astetta pakkasta! Hyr hyrrr! Tokalla tunnilla tuhattaituria. Käsittelimme prosentteja.
Sitten teimme epygtiprojektia.

Keskiviikko: Ensimmäisellä tunnilla meillä oli kuvataidetta siellä leikkasimme ja liimasimme jonkin lumiaiheisen työn. Toisella tunnilla oli sitten matikkaa, siellä opiskelimme lisää pros-entteja. Sitten oli liikuntaa, siellä luistelimme. Sen jälkeen oli musiikkia ja viimeisellä tunnilla oli ruotsia.


Torstai: Ekalla tunnilla oli Tuhattaituria. Sitten tehtiin egypti-projekteja. Sen jälkeen oli englantia. Musiikissa oli teoriaa, sitten kuuntelimme J.Karjalaista kappaleella hän. Sitten kuuntelimme raportin Pekka Bilekkan.



Perjantai: Ensimmäisellä tunnilla tulivat pelimannit soittamaan 100 vuoden takaista musiikkia. Toisellatunnilla oli liikuntaa, silloin olimme taas luistelemassa. Toiseksi viimeisellä tunnilla oli esitelmät Egypti Töistä. Viimeisellä tunnilla oli ryhmäkisoja.







Ei kommentteja: