perjantaina, maaliskuuta 16

Viikko 11

VIIKKO 11
järjestäjät:Jenika ja Nadine


Maanantai
Ekalla tunnilla me katsotiin viime viikon kysely.
Muutosta on tapahtunut :) Sitten Rauno jakoi
historian kokeet. Aika hyvin kai oli mennyt kaikilla :)
Toisella tunilla meillä on tuhattaituria s.166, kerrataan
vähän matikan kokeeseen :D joka on 15.3 torstaina.
Tänään on englanin kokeet :/ ei niin hauskaa xD.
Kaks vikaa tuntii on kässää! Välkällä tehtiin kaikki jutut...
Välkkä sujui rauhassa. Yolanda, Nonna, Pia ja Tiia
tulivat juttelemaan meille kun tuuletimme :D Ruokana oli jotain makarooni juttuu... oli aika hyvää.


Tiistai
Ekalla tunnilla meillä oli matikkaa. Kun tehtiin matikkaa, niin Juho päätti että hän on Kameli, ja heti perään Jani U sanoi olevansa Gorilla :D
Tomi on apina ja Jani S oli mammutti. Tokalla tunilla meillä on TVT luokassa historiaa. Me tehtiin vihkoon sellainen esitely. Kolmanella tunnilla on sitten historian vihkon esitely. Ruokana oli lihapullia ja perunaa! NAM!! Vikal tunilla on uskontoa ja Rauno jakaa meille uskonnon kokeet! JEE!! P.S Nonna lisäsi liikaa huutomerkkejä mutta pyyhin ne pois!



Keskiviikko
Ekalla tunnila oli kuvista, Tuula tuli hakemaan muutamat tyypit opetelemaan matikkaa. Seuraavalla tunnilla oli hissaa... ulkona oli tosi kiva ja lämmin ilma! :D Meillä oli ulkoliikkaa. Rauno luki meille tokalla tunnilla historiaa Kreikasta ja meidän piti kirjottaa muistiinpanoja. Ruokan oli Kalakeittoa :/ Ei niin kauheen hyvää...
ainakaan mun mielestä. Neljännellä tunnilla oli kummi tunti. Viidennällä tunnilla on musiikkia. Muusikin jälkeen loppuu osalta koulu mutta jollakulla on ruotsia. Ruotsissa oli ruotsinkoe.


Torstai
Tänään ekalla tunnilla oli matikankoe... aika helppo se oli... kai.
Tokalla tunilla meillä oli TVT:tä ja me teimme esitelyt ympästä. Esitelyn aihe oli lintujen muutto. Ulkona oli aika lämmin :D Englantia oli TVT luokassa. Vikalla tunnilla on musaa. Roukana oli nakkiperunasose laatikkoa. Kaikkien esitelyistä tuli hienoja! Salaatikin oli hyvää :)


Perjantai
Ekalla ja tokalla tunnilla oli liikkaa... eka tunti olitiin ulkona ja toka tunti olitiin sisällä. Ruokana oli cannelonia! NAM! :D kolmas ja neljäs tunti on kirjakujaa. Molemmilla tunneilla tehdään luku kirjaa. Tänään Rauno jakaa matikan kokeet. Vikalla tunnilla oli luokan siivousta ja matikkaa TVT:ssä.

Ei kommentteja: