sunnuntaina, tammikuuta 13


Viikko 2 Järjestäjät: Eero ja Niko

Maanantai: Aluksi oli musiikkia Maisan luokassa. Katsoimme siellä Barbie elokuvaa. Tokalla tunnilla oli viikonavaus, ja tyhjensimme kuviskansiot. Kolmannella tunnilla oli Kynätaituria, ja samalla sai katsoa että FyKen vihosta löytyi helposti tiedot, koska seuraavalla tunnilla oli Fyke testi, ja siinä sai katsoa vihosta vastaukset. Viimeisillä tunneilla oli käsityötä.

Tiistai: Ekalla tunnilla olisi pitänyt olla uskontoa TVT-luokassa, mutta se pidettiinkiin luokassa. Toisella tunnilla meillä taas oli Tuhattaituria jossa käsittelimme prosentteja. Kolmannella oli ulkoliikuntaa, jossa sai luistella tai laskea mäkeä. Viimeisellä tunnilla oli vielä historiaa. Ruokana oli broilerpyöryköitä ja perunamuussia.

Keskiviikko: Osalla luokasta oli aluksi ruotsia, jossa piti kirjoittaa kirje jollekin toiselle. Toisella tunnilla tarkastettiin matikan läksyt, ja lopuksi oli historiaa. Sen jälkeen menimme TVT luokkaan laskemaan prosentteja. Prosenttien jälkeen oli ruokailu, ja sitten historiaa luokassa. Viimeisellä tunnilla oli englantia.

Torstai: Koulu alkoi vasta puolikymmeneltä. Ensimmäisellä tunnilla oli ympän opintopiirit. Toisella tunnilla Rauno luki meille satua "Auringosta Itään, Kuusta länteen". Sen jälkeen menimme TVT-luokkaan äikkää tekemään. Sen jälkeen meillä oli ruokailu. Kaksi viimeistä tuntia oli kuvista jossa teimme vaakunoita.

Perjantai: Ensimmäisellä tunnilla oli englantia. Toisella ja kolmannella oli sisäliikuntaa jossa teimme aluksi jotain palloilla, pelasimme hetken sählyä ja lopuksi oli vapaata. Sen jälkeen oli ympänkertaustesti ja se oli aika helppo.. Sitten oli ruokailu. Sitten oli siivous ja TVTluokkaa. Osalla oli vielä lopuksi ruotsintunti.
Kirjoittanut: Eero
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja: