perjantaina, helmikuuta 1







VIIKKO5



Järjestäjä Andrei asisstentti Ville

MAANTAI: Maisan tunnilla me laulettiin uusia lauluja. Kässässä pojat tekivät taas kassakaappeja. Meillä oli myös matematiikan koe. Koe tuli prosenteista.

TIISTAI: Tiistaina oli uskontoa. Minä tulin puoli kymmeneltä koska mulla on eri uskonto. Sitten oli kynätaituria. Kaikki tekivät sitä. Sitten oli liikuntaa. Salibändyharkoissa meillä oli tytöt vs pojat tiukka harkkamatsi. Vaikka harkkoja ei sais ottaa niin tosissaan siis pientä kevyttä peliä,niin kuitenkin matsissa tuli hiki ja tuli ihan oikee pelifiilis se siis oli hyvä juttu. Ei niin hyvä juttu oli se kun poikien joukkueen kapteeni loukkas selkänsä pari sekunttia ennen pelin päättymistä, mut onneksi ei sattunu pahasti.Toisilla oli Maisan luokassa jotain hauskoja leikkejä. Sitten oli bg eli biologiaa tvt luokassa ja teknologiaa piti kirjottaa joko vihkoon tai tietokoneelle.

KESKIVIKKO: Oli ruotsia ja muilla alkoi puoli kymmenen ketkä eivät ole ruotsissa. Sitten oli historian koe, joka oli helppo. Sitten mulla alkaa uskonto ja muilla myös. Sitten on tt eli tuhattaituri. Ajanmittaus tvt. Ja englanti.


TORSTAI:
Meillä oli torstaina kuukauden raina nimeltään kanan lento. Se on piirretty. Se kestää 1h 24min. Sitten on kuvista piirrettään leffasta jotain . Rauno antaa kuvis tehtävät. Sitten koulupäivä loppuu.


PERJANTAI:
Oli englantia, liikuntaa 2 tuntia joillakin on sählyä ja muilla Maisan tunteja, siis liikassa. Sitten on tuhattaituria jossa käydään ajan yksikköjä. Sitten on biologiaa-teknologiaa. Muilla ruotsia. Hyvää viikon loppua kaikille. T: andrei ja ville. moikka!!


Ei kommentteja: