sunnuntaina, maaliskuuta 2

Viikko 9 Antti & Joona

Ma: Aamu alkoi taas Maisan musiikilla. Sitten meille luettiin Elias Lönnrotin elämänkertaa. Sitten meidän piti tehdä ''minä olen minä'' joku esitelmä missä kerrotaan itsestämme asioita. Sitten oli kuvista ja teimme siellä suunnitelman mitä teemme tulevaisuudessa. Kässässä tytöt teki jotain ja meillä jotkut pojat tekee viel kassakaappii ja muut teki sit muuta vapaata työtä.

Ti: Tiistaina pääsi vielä pyörällä kouluun ja tulin sitten itekkin (kukaan muu paitsi Jami ei tullu) No, eka tunti olväi Uskontoa, Toinen tunti oli matikkaa ja kolmannella tunnilla oli liikuntaa, jotkut meni pururadalle ja jotkut jäi pelaamaan tytöt vs. pojat futista. Viimeisellä tunnilla olimme tietsikka luokassa tutustumassa huomiseen Tytyrin Kaivosmuseoon.

Ke: Oltiin undergroundis, eli Tytyrin Kaivosmuseos. Siellä oli kivaa, kiipeiltiin paljon ja oltiin kaivoskävelyllä ''taso 110:ssa'' 80 metrissä maan alla! Sitten menimme tasanteelle, mistä oli näkymät 350 metriin, se oli hurjan näköistä. Opas kertoi meille, että siellä ei enää louhita koska sieltä ei tullut enää kalkkia, eikä sinne 350 metriin saanut myöskään mennä, koska sinne voisi tippua kiviä. Yksi kivi oli noin tavallista pienemmän siirtolohkareen näköinen mutta oikeasti se oli kartanon kokoinen. Sitten siellä oli loistelamppuja, jos sulla oli jotain valkosta niin se loisti.

To: Lunta satoi ja asteet 0 alapuolella ja suli päivällä. (aikamoista kiertokulkua) Tulin taas silti pyörällä kouluun. Aloitimme Tytyrin kaivosten raporteilla, eli teimme raportin esim. Mitä teimme siellä, millainen oli bussimatka yms. Sitten teimme tuhattaituria. Sitten meillä kuviksessa piti piirtää uusi kansi Kalevalalle, koska tänäänhän oli kalevalanpäivä. Tämän tunnin jälkeen meillä oli Kalevalanpäivän juhla. Mun pikkusisko esiinty siel... Sit oli viel hissaa ja matikkaa. Sit päästiin jo kotiin.

Pe: ?

Ei kommentteja: