keskiviikkona, huhtikuuta 4

Viikko 13



Viikko 13 Antti ja Andrei

Ma: Aloitettiin päivä sitten Viikon avauksella ja lukemisella, luimme muuten kirjaa Suden veli. Toisella tunnilla sitten teimme tuhattaituria ja kertasimme asioita.Kolmannella tunnilla meillä oli englantia, sää oli hyvä ja kun ajattelee niin täällä etelässä on jo plussaa!! Viimeiset kaksi tuntia oli meillä käsityötä.

Ti: Ensimmäisellä tunnilla meillä oli ruotsia, siellä teimme kappaletta 14.Toisella tunnilla teimme taas tuhattaituria (niinkuin me pojat sanotaan tunaritaituria).Kolmannella ja neljännellä tunnilla oli historiaa. Viimeinen tunti oli sitten ussaa.

Ke: Ekalla tunnilla meillä oli kuvista, siellä me teimme diskomainoksia.Sitten oli kirjakujaa. Sitten oli liikuntaa ja siellä teimme ensin 1 km kävelykierroksen ja sitten sai olla vapaata, me 5 a:n ja 5 b:n pojat ja (jaosa tytöistä) oltiin pesistä. Sää oli muuten taas loistava, poikien kanssapelattiin välkillä jalkapalloa. Sen jälkeen olimme kummejemme kanssa tekemässä kalasta englanniksi esittelyä Malawiin, minä ja kummini Konsta teimme ahvenesta. Sitten meillä oli musiikkia Sirken kanssa ja siellä katsottiin videota countrymusiikista. Viimeisellä tunnilla oli sitten ruotsia.

To: Ekat tunnit oli varattu fykelle, mutta niitä ei pidetty, minä olinkavereitteni kanssa kuvaamassa Pärnu-animaatiota joten en päässyt ekoille tunneille. Kolmannella tunnilla meillä oli sitten englantia tvt luokassa jasitten katselimme videoita. Ja viimeisellä tunnilla saimme taas Sirken opetusta musiikista.


Pe: Kaksi ensimmäistä tuntia oltiin liikunnassa ulkona sen jälkeen olimme 2tuntia Fykeä. Viimeinen tunti oli sitten Lukutuokio; luimme jo aloitettua suden veljeä ja sitten siivoittiin ja lähdettiin kotiin.

Ei kommentteja: