perjantaina, huhtikuuta 27

Viikko 17
Yolanda


Ma: Ekalla tunnilla esiteltiin Markus Majaluoman kirjottamia ja kuvittamia kirjoja. Me mentiin saliin koska Markus Majaluoma kertoi miten hän piirsi ja kirjoitti. Käsityössä (tytöillä) oli tosi kivaa me naurettiin ja puhuttiin ihan outoja. Toivottavasti pojilla oli hauskaa!




Ti: Me tehtiin tosi helppoa ristikkoa!!:D Meijän pöytä oli eka tehnyt ristokon. Sitten Kulkuset ehtivät Puputtajien jälkeen tehä ristikon. Me tehtiin kysymyksiä historian koe alueesta (68-97) kysymykset laitettiin seinälle eisille. Me pelattiin jalkapalloa yhen tunnin ja välkän. Tytöt hävisivät aika paljon!XD

Ke: Erja keksi meille kuvikseen kaksi aihetta. Toinen oli ”neljä vuoden aikaa” ja toinen oli että tehtiin luonnon materialista taulu. Minä tein neljä vuoden aikaa. Sitten oli ulkoilutunti me oltiin fudista. Liikassakin me oltiin jalkkista. Kummituntii ei ollu. Musassa me katottiin elokuvaa eikä oikein menty eteenpäin kun jotkut oli siel Pärnussa. Ruotsissa oltiin tvt luokassa.

To: Erja meni ja Rauno ja puol luokkaa tuli! x) Sitten oli taas tuttua kirjakujaa. Rauno näytti meille kuvia ja videoita matkasta. Me saatiin tuliaistakin!;) Tvt luokassa meillä oli matikkaa jossa me harjoteltiin geometriaa.

Pe: Liikassa me harjoiteltiin jalkkis matsiin. Tytöillä oli tasa peli 0-0, taas pojilla oli 13-1. Me tehtiin koetta, ja se oli aika vaikee ja helppo siis välillä ainakin!! Rauno sano että: kuka saa ensimmäisenä ristikon valmiiksi nii saa karkkia. Kulkuset ja WC ankat voittivat ja saivat karkkia.

Ei kommentteja: