sunnuntaina, huhtikuuta 13

Viikko 15

VIIKKO 15
Järjestäjät: Nonna ja Yolanda

Ma : Ekalla tunnilla oli musiikkia, ja Maisa luki meille kaikista eri romantiikan ajan säveltäjistä.
Sen jälkeen melkeen kaikki mentiin kattoo meiän herneitä, jotka me oltiin viime viikolla istutettu.
Tosi moni oli kasvanu paljon viiikonlopun jälkeen. Meillä oli Allu testi joka oli mun mielestä aika
helppo, niitä oli kyllä kaksi testiä, mut kummatkin oli helppoja!

Ti : Nyt on uskonnon koe ja toivon että se on helppo. No oli se kyllä ihan helppo. Onneksi!
Liikunnassa oli ihanaa käsipalloa. Se on parasta joka on liikunnassa. Meillä piti olla jotain ratoja, mutta kun oli vain niin vähän aikaa niin sitten Maisa valitsi, että meillä on käsipalloa. Liikunnan jälkeen mentiin heti syömään! En oikeen tiedä mitä kirjoittais kun tiistai on niin lyhyt koulupäivä.

Ke : Ruotsissa oli kivaa ku meijän piti tehdä paperikansio. Matikassa me opittiin jotain uutta, funktiota. En ensiksi tajunnut mitään siitä, mutta kun Rauno kertoi tarkalleen niin tajusin vihdoin! Tänne tuli semmoinen rumpali mies joka viihdytti maitä samalla kun Rauno oli hakemassa jotain! Se oli tosi hauska tai no kiva, tai no semmonen! Rauno kertoi meille lehdestä tosi tarinan, semmoisesta miehestä joka halusi kuolla. Ihan jännä tarina. Hyvä Suomessa me tehtiin tehtävät ja tarkastettiin, mutta sitä ennen me kirjoitettiin ympäristön vihkoon meidän herneestä. Englanissa meijän piti kuunella tarkkaan lauseista miten se rakennettiin.

To : Meillä oli historiaa ensimmäisellä tunnilla. Ja sen jälkeen meillä oli tietenkin kuukauden raina. Sen nimi oli Koirankynnen leikkaaja. Se oli tosi kiva leffa ja sellainen missä näytettiin millaista oli vanhaan aikaan. Siis opettava video! Se oli jotenkin myös vähän surullinen tai sellainen, kun se mies oli halvaantunut ja se osasi haaveilla kauheasti. Mies halusi oman koiran, hän ajatteli myös että hän juoksisi koiran kanssa pitkin peltoja! Rauno varmaan tekee siitä tehtäviä.

Pe : Ensimmäiseksi meillä oli Englantia ja Minna oli kokouksessa joten Rauno piti meille sen. Liikunnassa oli tosi kivaa kun meillä oli neljä joukkuetta ja neljä eri toimintapistettä. Pisteinä olivat: futis, viesti, ''ultimate lentis''
ja pesäpallon lyönti :D Joukkoeeseeni kuuluivat Jenkku, Niko, Eero, Arttu, Hanna, Ani ja Antti.
Ruokana oli janssoninkiusausta joka oli mun mielestä pahaa. Mut porkkanaraaste oli hyvää. Tuhattaiturista meillä oli taas niitä funktioita ja ne oli mun mielestä vaikeita. Tietokone luokassa me harjoteltiin taas matikkaa.

Ei kommentteja: