sunnuntaina, huhtikuuta 27


Viikko 17
Järjestäjät:
Mimosa & Emilia E

Maanantai: Aamulla oli aika viileää. Musiikin tunnilla keksimme ohjelmaa kevätjuhlaan. Yksi ehdotuksista oli
"Talent E-SK". Oli myös ideana eräs lintu laulu.
Seuraavalla tunnilla saimme historian kokeet. Ne olivat menneet kaikilta tosi hyvin! Välitunnin jälkeen meillä oli Hyvä suomi. Siitä teimme sivut 12-13. Seuraavalla tunnilla kirjoitimme lisääntymisestä kaikenlaista. Kahdella viimeisellä tunnilla oli tytöillä käsityötä jossa he tekevät lapasia ja pojilla oli puukäsityötä.
Tiistai: Tänään lähdimme tutustumaan Sipoonjoen kouluun. Ulkona oli todella hyvä ilma. Bussi lähti kello 9.00. Perillä olimme ensin Sipoonjoen koulun salissa. Ensin sinne tuli koulun aamunavaukseen. Aamunavauksessa kerrottiin ihmisistä. Kun koulu oli poistunut salista, niin luokat jakautui a ja b ryhmiin. Sen jälkeen lähdimme tutustumaan kouluun. Ensin näytettiin kotitalouden luokka. Se oli viihtyisän näköinen. Oppilaat tekivät ruokaa siellä. Seuraavaksi näimme kaksi luokkaa, jossa opiskeltiin. Kun ne oli katsottu niin tulimme takaisin saliin. Saimme välipalaksi keksin ja mehun. Kun ne oli syöty niin leikimme vähän aikaa tuolileikkiä. Lähdimme syömään erääseen kouluun. Siellä oli ruokana salaattia, lihapullia ja perunoita. Oppilaat menivät odottamaan ulos kun he olivat syönneet. Sen jälkeen katsoimme pari Nikkilän nähtävyyttä. Lopuksi vielä Rauno tarjosi meille kaikille jäätelöt. Bussi lähti takaisin koululle 13.30. Kun olimme koululla niin kaikki saivat lähteä kotiin.
Keskiviikko: Aamulla oli hyvä ilma taas. Joillakin oppilailla oli ensimmäisellä tunnilla ruotsia. Sen jälkeen meillä oli geometriaa. Se oli aika kivaa. Kun tunti loppu niin meillä oli uskontoa. Saimme monisteet tehtäväksi. Tunnin lopussa tarkistimme monisteen. Seuraavaksi meillä oli kuvaamataitoa. Ja seuraavaksi teimme Hyvä suomesta 14-15 sivut. Viimeisellä tunnilla meillä oli vielä englantia. Meillä on kohta iso koe siispä teimme paljon tehtäviä. Koulu loppui 14.30.
Torstai: Koulu aikoi kaikilla myöhempään 9.30. Rauno oli kipeä siispä meille piti tuntia Tuula. Teimme viimeisen Hyvä suomi sivun loppuun, jonka jälkeen ne kerättiin pois. Sen jälkeen meillä oli lisääntyminen tvt, mutta meidän luokalla ei ollut varausta siispä emme päässeet sinne. Loppu tunnin juttelimme Tuulan kanssa lisääntymisestä. Välitunnin jälkeen meillä oli matematiikkaa. Teimme kirjasta tehtäviä. Ruokana meillä oli uunimakkaraa, salaattia ja perunamuussia. Viimeisellä tunnilla kirjailija esitelmät laitettiin esille. Koulu loppui kaikilla aikaisemmin, koska tiistaina meillä oli myöhempi päivä.
Perjantai: Perjantai alkoi englannin tunnilla. Teimme lisää tehtäviä. Välitunnin jälkeen meillä oli liikuntaa. Saimme mennä pururadalle, pelata pesäpalloa, pelata jalkapalloa tai muuta liikuntaa. Liikuntaa meillä oli kaksi tuntia. Liikunnan jälkeen meillä oli lisääntyminen. Kirjoitimme vihkoon lisääntymisestä. Seuraavalla tunnilla meillä oli geometriaa. Teimme pari tehtävää kirjasta ja sitten Tuula antoi meidän mennä loppu tunnista ulos. Jotkut jäivät sisälle piirtämään. Viimeisellä tunnilla jotkut lähtivät kotiin koska heillä ei ollut ruotsia, mutta osa sitte meni ruotsin tunnille. Ruotsin tunnilla oli sijainen. Teimme yhden monisteen ja tarkistimme suomennoksen.

Ei kommentteja: